PlayStation Experience 2017 – összefoglaló 2. rész: PlayStation VR [VIDEO]

VR, kommentár nélkül.

A Tigertron/Tantalus Media/Wicked Witch hármas a Jupiter & Marsot jelentették be. A játék a közeljövő Földjét mutatja be úgy, hogy elpusztítottuk azt. Víz alá merültünk.

A WipEout Omega Collection 2018 elején egy olyan frissítést kap, amivel bármelyik módban és pályán (és online is) bevethetjük a PlayStation VR-t. Három hajó is jön, ami ehhez készül, és a fejmozgásunkat is majd figyelembe fogják venni. Belső nézetes száguldás.

A ROM: Extraction fejlesztője, a First Contact Entertainment a Firewall: Zero Hour névre hallgató, PlayStation VR-exkluzív multiplayer FPS-t jelentette be, amiben a célunk támadóként egy laptop megszerzése, védekezőként pedig annak megvédése lesz. Kicsit Rainbow Six beütésű. Megjelenés 2018-ban.

Az Owlchemy Labs a Job Simulator után újabb játékkal támad, mégpedig a Rick & Morty: Virtual Rick-ality-vel. A sorozathoz hűen bizarr humorú élmény már elérhető HTC Vive-on és Oculus Riften, de a PlayStation VR-port 2018-ban fog megjelenni.

Két, nem közvetlenül a PSX-hez köthető morzsa. A Facebookon a Red Barrels, az Outlast fejlesztői kifejezték, hogy egyszer biztosan dolgozni fognak az Outlast 3-on, de most egy, az „Outlast univerzumában játszódó, eltérő élményen” dolgoznak – valószínűleg egy VR-játék lesz.
A The Game Awardson két VR-játék is bejelentésre került. Az egyik a Vacation Simulator (ami tényleg ennyi: nyaralásszimulátor), a másik pedig az Accounting+, amit a Crows Crows Crows (Stanley Parable) és a Squanch Games fejleszt. Job Simulator, Rick & Morty humorral? Utóbbinak már megjelenési dátuma is van PSVR-en: december 19-e.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu