Shadows Die Twice = Bloodborne 2?! [VIDEO]

Részletes elemzés, hogy miért is a Bloodborne 2 tűnik valószínűnek a FromSoftware új projektjeként.

Az Imguron látható egy elég kemény lebontása a The Game Awardson látott Shadows Die Twice videónak, ami a FromSoftware következő játékát hivatott előrevetni. A cím (Az árnyékok KÉTSZER halnak meg) egy folytatásra utal. A bejelentő teaser videó harminc másodperces, pont úgy, mint az első Bloodborne trailer volt. Hasonló háttérszín, átlósan áthúzva pirossal, és a távol-keleti utalás a 2015-ben megjelent PlayStation 4-exkluzív után itt is érzékelhető.

Ezek után a képek a leírt karakterekre, a jobb lábra, annak csontjára, és ezek összképére összpontosítanak (igen, ennyire belemerült a részletekbe Khordofon), de folytassuk egy olyan témával, ami viszont már számunkra is értelmezhető. Pontosan ugyanazt a betűtípust használta a teaser videóban a FromSoftware, mint amit a Bloodborne: The Old Hunters alcímében is bevetett, mindössze a T tűnik kicsit eltérő szélességűnek. Nem valószínű, hogy egy vadonatúj IP-ről lesz szó, mert akkor arról már nagy eséllyel beszámoltunk volna, és bár megvan az esélye annak is, hogy egy új Tenchu lehet ez (a távol-keleti zene miatt például) és a Shadow Towerre is van esély (belső nézetes dungeon crawler, ami VR-játékként illene a From „fura”/eltérő játék gondolatmenetébe), illetve a Kuonra, de túl sok pont mutat a Bloodborne-ra.

Bejelentés az E3-on?

Forrás: Imgur

View post on imgur.com

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu