Ghost Recon: Wildlands: induljon a Predator-vadászat! [VIDEO]

A Ragadozó ellen vehetjük fel a puskánkat. (Igen, a Schwarzenegger-féle Ragadozóra kell gondolni!) GET TO THA CHOPPA!

A The Jungle Storm névre hallgató frissítés a filmen alapuló kozmetikai tárgyakat és egy új osztályt is magával hozott, de nem lenne teljes a Predator film 30. évfordulójának ünneplése maga a Predator nélkül…

December 14-étől „január elejéig” (ennyit ír a sajtóközlemény is…) lehetőségünk lesz a földönkívüli ellen megküzdenünk egyedül vagy kooperatívan is, ám nem véletlenül Ragadozó őkelme neve: nem lesz egyszerű legyőzni őt! Ha sikerül, több exkluzív tárgyat is kaphatunk, köztük a Predator-maszkot, ami az ő látását kölcsözi nekünk… és úgy bizony elég könnyű fellelni ellenfeleink hollétét. A kihívás ingyenes, tehát bárki, akinek megvan a játék, megpróbáltathatja magát.

Miközben a Predator Pack megvehető (fegyverek, új közelharci mozdulat, mind a film alapján), a Ghost War, a játék PvP módja is bővült: Schwarzi, vagy ahogy a filmben hívták, Dutch lett alapul véve az új karakterosztálynak – képes a harc hevében bedühödni, hogy megfordítsa a szoros helyzetet.

Érdekes ötlet, és őszintén el is felejtettük, hogy már 30 éve, hogy a mozikba került a Predator…

Forrás: Ubisoft blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu