Menu

Ghost Recon: Wildlands: induljon a Predator-vadászat! [VIDEO]

A Ragadozó ellen vehetjük fel a puskánkat. (Igen, a Schwarzenegger-féle Ragadozóra kell gondolni!) GET TO THA CHOPPA!

A The Jungle Storm névre hallgató frissítés a filmen alapuló kozmetikai tárgyakat és egy új osztályt is magával hozott, de nem lenne teljes a Predator film 30. évfordulójának ünneplése maga a Predator nélkül…

December 14-étől „január elejéig” (ennyit ír a sajtóközlemény is…) lehetőségünk lesz a földönkívüli ellen megküzdenünk egyedül vagy kooperatívan is, ám nem véletlenül Ragadozó őkelme neve: nem lesz egyszerű legyőzni őt! Ha sikerül, több exkluzív tárgyat is kaphatunk, köztük a Predator-maszkot, ami az ő látását kölcsözi nekünk… és úgy bizony elég könnyű fellelni ellenfeleink hollétét. A kihívás ingyenes, tehát bárki, akinek megvan a játék, megpróbáltathatja magát.

Miközben a Predator Pack megvehető (fegyverek, új közelharci mozdulat, mind a film alapján), a Ghost War, a játék PvP módja is bővült: Schwarzi, vagy ahogy a filmben hívták, Dutch lett alapul véve az új karakterosztálynak – képes a harc hevében bedühödni, hogy megfordítsa a szoros helyzetet.

Érdekes ötlet, és őszintén el is felejtettük, hogy már 30 éve, hogy a mozikba került a Predator…

Forrás: Ubisoft blog

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

MasterZolo Gaming

LESSÜNK BELE! #78 | The Sims 4

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu