Ready Player Two

MOZI HÍREK – Jó hír a minőségi, izgalmas sci-fi kedvelőinek: Ernest Cline regényíró bejelentette, hogy megírja sikerkönyve, a Ready Player One folytatását. A 2011-ben megjelent első rész nemcsak világhírűvé vált, hanem szerzőjétől független, önálló életre is kelt: Steven Spielberg rendezett belőle különleges látványvilágú, a virtuálisat a valósággal mestermód keverő filmet (Ready Player One, hazai bemutató: március 29.)

Az ráadásul egy sci-fibe illő csavar, hogy a szerző azt mondta: 2044-ben játszódó története folytatásához Steven Spielberg munkáját látva kapott ihletet. Azért lett kedve folytatni, mert szembesült azzal, hogy néhány változtatással milyen csodás világot hoz létre a nagy mozivarázsló – természetesen az ő ereditjéből.

– A Ready Player One film készítése közben fantasztikus élmény volt a közös ötletelés Spielberggel – nyilatkozta az író. – Ráadásul még néhány ötletet is adott ahhoz, hogy mi lehet a folytatás: ennél nagyszerűbb dolog talán nem is történt még velem az életben.

Forrás: IC Press

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu