Menu

Battlefield 2018: mégsem a Bad Company 3 készülne?

Már nagyban repkednek a pletykák a jövőre érkező Battlefielddel kapcsolatban. Második világháború? Bad Company 3?

Egy Youtube-os, AlmightyDaq, aki korábban kiszivárogtatta a Battlefield 1 létezését a bejelentés előtt, egy videójában azt mondja, hogy a DICE következő Battlefield-játéka a Bad Company 3 lenne lootboxok nélkül, de vietnámi és hidegháborús időszakkal, support, engineer, assault és recon osztályokkal és járművekkel.

Az Eurogamer szerint viszont a DICE azt mondja, hogy bár fontolgatnak ilyesmit, nem ez készül éppen. Viszont két stúdióról beszélt AlmightyDaq – szerinte a WWII, második világháborús játékot a DICE svéd stúdiója készíti (és erről tervez videót csinálni), a los angelesi csapat pedig a Bad Company 3-at gyúrja, ami viszont későbbi időpontban érkezhet, ha igaz a pletyka. A DICE LA korábban az Electronic Arts Gyűrűk ura-játékait és a Medal of Honor címeket fejlesztette.

No, úgy tűnik akkor, hogy miután 2016-ban a Battlefield visszament az első világháborúba (amit lekövetett idén a Call of Duty a második vh-s eseményekkel), jövőre a Battlefield követheti a CoD lépéseit. Érdekes világ ez…

Forrás: Youtube, Eurogamer

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu