Folytatást kaphat a The Division?

A Massive Entertainment lehet, hogy folytatáson dolgozik…

Az IGN meginterjúvolta David Polfeldtet, a Massive egyik rendezőjét, aki azért elhintette, hogy a – szóviccel élve – masszív játék folytatást kaphat: „Szerintem a The Division egy gyönyörű brand, amiben sok potenciális történet van. Sok dolgot nem csináltunk a The Division 1-ben, ami érdekessé teheti a brandet. Egyértelműen úgy vélem, hogy sok tér van a folytatólagosságra, ami többet takar, mint azt, hogy a The Division online maradjon, de… erről túl sokat nem beszélhetek most.”

Először érdemes megfigyelni, hogy azt mondta: „The Division 1”, aztán az utolsó mondat is megér egy misét. Valamire készül a Massive Entertainment, ez már majdnem burkoltan bejelentésnek is tűnik. Addig viszont folytatják az első rész folytatólagos támogatását – az 1.8-as frissítéssel Polfeldt szerint már közel vannak a játék azon állapotához, amit a közönség is elvárt a 2016 márciusi megjelenéskor.

…azért eltelt már több mint másfél év.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu