Death Stranding: ez a két játék (is) inspirálta Hideo Kojimát!

A lassan, de biztosan készülő Death Strandinggel kapcsolatban elárult néhány új dolgot Kojima.

A japán zseni a Dengeki PlayStation magazinnak mondta el, hogy mik voltak újabb inspirációi a PlayStation 4-re készülő (és magából játékmenetet még nem mutató) Death Strandingnek. A számunkra fontos interjúrészlet így hangzik magyarul:

„- Dengeki: Kérjük mondd el, hogy mely 2017-es bejelentett/megjelent játék vonatkoztatható a játékodra és miért.

– Kojima: Az INSIDE (PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Switchre, PC-re és iOS-re), illetve a Framed 2 (mobilos játék). Igaz, az Inside tavaly jelent meg, de érzem a kisebb csapatok által fejlesztett indie játékok lehetőségeit ebben a két címben. Bírónak jelöltek a The Game Awardson a legjobb független/indie játék kategóriában, és emiatt ez az érzés felerősödött.

Előkészítettünk egy olyan környezetet, ahol lehetséges egy olyan játék elkészítése, ahol a modellezéstől a prezentációig mindenen csak néhány, vagy akár csak egy ember dolgozik (de ez más téma, ha például a terjesztés kerül szóba). Ez egy olyan időszak, ahol független fejlesztők is tudnak olyan játékokat készíteni, amitől a világ csodálattal néz. Megerősödött azon gondolatom, hogy a Kojima Productionst ennek a korszaknak egyik élenjáróvá tegyem.”

Szóval ezért készülhet elég gyorsan a Death Stranding, aminek megjelenési dátumát akár a 2018-as E3-on közölhetik már…

Forrás: PlayStation LifeStyle

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu