A fejlesztés tetőfokán áll a Devil May Cry és a Dragon’s Dogma rendezőjének új játéka

„Klimax” – csúcsán van a fejlesztés.

Hideaki Itsuno a Devil May Cry 2 óta rendezői posztot töltött be a franchise-ban, de a Dragon’s Dogma is az ő nevéhez köthető. Legutóbb júniusban beszélt új, be nem jelentett játékáról, viszont az év végével a Twitteren újra megszólalt egy kicsit tört angollal.

„Boldog új évet! Sajnálom, hogy az előző évben nem mutathattam be az új projektet. A projekt fejlesztése jelenleg a tetőfokán van. Egy remek játékot készítek, szóval kérlek várj rá,” írta Itsuno, aki egy éve még azt írta, hogy 2017-ben bejelenti, mi készül – ez tehát nem valósult meg. De min is dolgozhat? Nos, mi továbbra is a Devil May Cry 5 felé mutatunk – korábban elég részletesen kiszivárgott a Redditen róla pár részlet (és meg is írtuk), és ki más lenne jobban köthető a DMC-hez, mint Hideaki Itsuno?

Talán hamarosan (vagy mondjuk az E3-on…?) megtudjuk, mi készül a Capcomnál az ő vezényletével…

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu