Menu

Burnout Paradise HD Remaster: tíz év után újra Burnout!

Kár, hogy nem új játékra számíthatunk, de ez is valami…

Még december elején bukkant fel a brazil GamePress blogon a Burnout Paradise újrakiadása először – eredetileg a játék 2008-ban jött ki PlayStation 3-ra és Xbox One-ra, aztán pedig PC-re is kb. egy évvel később -, akkor még március elsejét adták meg megjelenési dátumnak.

A Gematsu viszont azt írja, hogy a japán megjelenési dátum március tizenhatodika lesz PlayStation 4-re kb. 9200 forintnyi yenért, de szinte kizárt, hogy a nyugati régióban ne jelenjen meg Xbox One-ra is az eredetileg a Criterion által fejlesztett Burnout Paradise. A site a Twitterről tudta meg, hogy lemezen a Sony konzoljára odaát biztosan ki fog jönni az ideiglenes című Burnout Paradise HD Remaster. Ez a site pedig a Nintendo Switchet is megemlíti. Az nem lenne rossz húzás.

…és akkor így az Electronic Arts akár meg is erősítheti, hogy mi mikortájt csaphatunk le a nyílt világú Burnout Paradise-ra, hogy aztán dúdolhassuk a klasszikust: Take me down to the Paradise City…

Forrás: Gematsu, The Enemy

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

theGeek.hu Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb theGeek hírekről és információkról, akkor itt iratkozhatsz fel.

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu