Resident Evil 2 Remake: bejelentés a hónap végén?

A Capcom szórakozik velünk.

A Resident Evil 2 Remake hivatalosan 2015 augusztusában lett bejelentve, de sokat (sőt, jóformán semmit) nem hallottunk róla, ami kb. azt a szintet kezdi már súrolni, mint a Capcom-féle Dark Soulsnak nevezhető Deep Down. (Emlékszik még valaki erre?)

Nézzük meg viszont a japán Resident Evil (vagy legalábbis arrafelé Biohazard) Twitter profilján a képet – a bal szélen még mindig van hely neki. Persze, lehetne mondani, hogy az egész csak smafu, de az angol Resident Evil fiók profilképe eléggé hasonlít arra, amit a Resident Evil első részeiben láthattunk.

Még mindig nem hihető a sztori? Nos, egy kis visszatekintő: a Resident Evil 2 idén lesz 20 éves. Sőt, január 21-én, tehát pont egy hét múlva lesz húsz éve, hogy az Egyesült Államokban megjelent! (Japánban ez január 29-e lenne. Európát hagyjuk, az május volt…) Ez már csak nem lehet véletlen.

Vagy mégis? A Capcom talán nem szórakozik velünk…

Forrás: Jeuxvideo-Live

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu