Days Gone, Spider-Man: mindkettő idén fog megjelenni?!

A Sony egy belsős emailje kiszivárgott – és ebben a válasz is ott van.

A Sony kiküldött egy évértékelő emailt, amiben az idei évre tekintenek előre, így néhány játék is elkerülhetetlenül szóba került benne. Ezek egyike a poszt-apokaliptikus Days Gone, amiről nem nagyon beszél sem a Sony, sem a fejlesztő, a Sony Interactive Entertainment Bend Studio – ez az email szerint idén fog megjelenni. Ez meglepetés: a PlayStation oldalán a megjelenési dátum helyén annyi áll, hogy TBC, azaz: megerősítésre vár…

A Spider-Man esetében kicsit csavartabb a történet: erről már tudjuk, hogy idén fog megjelenni (kizárólag PlayStation 4-re, ahogy a Days Gone is), de az emailben nem volt ott! Erre a fejlesztő Insomniac Games közösségi rendezője, James Stevenson gyorsan közölte, hogy 2018 továbbra is a célpontjuk, és hozzátette, hogy hamarosan egy Steelbook vagy egy gyűjtői kiadás is bejelentésre kerülhet.

Majd meglátjuk, hogy tényleg idén jön-e a Days Gone – mi ebben kételkedünk a leginkább.

Forrás: GameFragger

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu