PlayStation Plus: nem ingyenes az egyik játék – technikai hiba lenne?

Aki esetleg a hétvégén ült volna neki a januári ingyenes játékoknak, lehetséges, hogy nem kezdheti el őket mind…

A PlayStation európai fórumán több topic is jelzi, hogy valamilyen okból kifolyólag a PlayStation Plus-előfizetőknek járó ingyenes játékok egyikéhez nem férnek hozzá, azaz az előfizetés mögött álló indokok egyike most nem működik. (A másik kettő a PlayStation 4-es multiplayer, illetve a PlayStation Store-on a kedvezmények lennének…) Lényegében a Deus Ex: Mankind Dividedért pénzt kér a PlayStation Network a Plusosoktól, amikor nem kéne!

A PlayStation Egyesült Királyságbeli support Twitter-fiókja ezt a választ adta az okokra: „Jelenleg ez egy olyan dolog, amiről gyakran kapunk jelentéseket, és éppen ennek nézünk utána. A türelmedet kérjük, amíg ezzel foglalkozunk.” Azóta nem írtak választ, és nem tudni, hogy a Sony mikor fogja kiküszöbölni a hibát.

Nem ezért fizetnek az előfizetők…

Forrás: PlayStation fórum, PlayStation fórum, Ask PlayStation UK

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu