PlayStation Network: akadozó szolgáltatások…

A PlayStation Network hibákba ütközött, a hiba nem az ön készülékében van… vagy volt.

Tegnap este 7-8 óra tájékán kezdődtek a gondok: egyes játékok, applikációk és online funkciók egyszerűen nem akartak megfelelően működni, amit a Twitteren is megerősített az Ask PlayStation fiók. Ugyanezt az üzenetet ma hajnalban öt óra után nem sokkal is ellőtték, tehát még ekkortájt is homokszem volt a gépezetben…

Viszont ha most tekintünk rá a PlayStation Network állapotjelző oldalára, már azt látjuk, hogy minden rendben van. A GameSpot viszont azt írja, hogy a PlayStation Vue is köhécselt rendesen, mielőtt minden helyre állt volna.

Mi történt? Ezt valószínűleg sosem fogjuk megtudni: a Sony általában ugyanis eléggé csendben van a technikai hibákkal kapcsolatban. (Vagy ha szervertámadás áldozatai lettek.) Úgyhogy aki tegnap estétől ma reggelig problémákba ütközött, ezért történt mindez PlayStation 3-on és PlayStation Vitán egyaránt, nem csak PlayStation 4-en.

Forrás: Ask PlayStation TwitterAsk PlayStation Twitter, GameSpot, PlayStation Network állapotjelző oldal 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu