Új játékon dolgoznak a Burnout fejlesztői!

A Criterion valamin már serényen tevékenykedik.

A Criterionnak köszönhetjük a Burnoutot, illetve néhány Need For Speed játékot is… de mostanában többnyire csak kisegítő posztban láthattuk őket például a Battlefield Hardline-ban vagy a Star Wars: Battlefront II-ben. Most viszont egy „vadonatúj IP-n” dolgozik a csapat!

Az egyik álláshirdetésük egy vezető harci tervezőt keres, aki szenvedélyes az akció-kaland műfajban, érdeklődik a játékfizika iránt, és főképp a közelharcot kedveli. Ha AAA címben van tapasztalt, az előny… és maga a Criterion is az eddigi legnagyobb játékának nevezi a névtelen akció-kalandjátékot (tehát nem lesz egy Burnout ebből…).

Egy koncepciós művészeti rendezőt és egy környezetművészt is keresnek, akik „tapasztaltak a nyílt világú játékok produkciójában”. Szóval hozzátehetjük a fenti jellemzéshez a nyílt világot is. Érdekes elképzelés!

A Criterion már nem az a Criterion, ami a múltban a Burnout sorozatot összehozta, de kíváncsiak vagyunk rá, mit tudnak összerakni.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu