Menu

Halasztásra került a Yakuza 6: The Song Of Life!

Újabb eltolt megjelenési dátumról kell beszámolnunk – ideje hozzászokni. Van azért itt egy jó hír is.

Egy héten belül három játékot toltak át a kiadók egy későbbi időpontra. Az Anthem 2019 elejére, a Red Dead Redemption 2 tavaszról októberre került, míg a Yakuza 6: The Song Of Life az eddig tervezett március 20-ai megjelenési dátumát átírhatjuk április 17-ére a nyugaton. Nos lássuk a SEGA közleményét: „A Yakuza 6: The Song of Life megjelenési dátuma hátrébb lett tolva egy hónappal április 17-ére. Ez egy nehéz üzleti döntés volt, amit nem hoztunk meg egykönnyen, de a rossz hírek mellett jókkal is szolgálhatunk – ez [a halasztás] számunkra több időt ad a dolgok felállítására a megjelenésre, és február 27-én megjelenik a Yakuza 6 demója, amiből a játékosok áthozhatják a teljes játékba az elmentést. Ez lesz az első alkalom, hogy mindenkinek lehetősége lesz játszani a játékkal (és erre a pillanatra sokat vártunk!), és alig várjuk, hogy halljuk, mit gondoltok róla. A következő hetek során sok új tervünket is felfedjük, hogy a sorozatba jobban bepillanthassatok. Legyetek résen!”

A PlayStation 4-exkluzív kap tehát egy demót február 27-én, mielőtt (immáron talán biztosan) április 17-én megjelenne. Ez is valami… mondjuk az, hogy a God of War április 20-án jön, valószínűleg elvágja a SEGA eladásait…

Forrás: SEGA

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu