A PS4-es God of War-nak opcionális boss-ai lesznek [VIDEO]

Most először küzd majd Kratos ilyen típusú ellenfelekkel.

A God of War új része meg akarja változtatni az ősrégi franchise-jának néhány fontosabb pontját és az újdonságok között olyan lehetőség is lesz, hogy opcionális boss-okkal küzdjünk meg – hallhatjuk az alant lévő a Game Informer videóban.

Ez először történik meg a God of War sorozatban, mivel egészen a mai napig egyetlen iótát sem változtatott Santa Monica a játékmenet jól bevált lineáris receptjén. Más részről viszont Corey Balrog arról is biztosította a rajongókat, hogy nem fog majd nekik hiányozni a már nem létező ugrás gomb. Bizony, Kratos többé már „nem ugrálhat” a PS4-es, legújabb részben.

És hogy mit gondol Corey Barlog a franchise jövőjéről? Az alkotó, aki a God of War 2 igazgatója is volt, úgy gondolja, hogy jó volt ez a stílusbéli irányváltás, de a következő részhez már másik igazgatóra lenne szükség, amelyik ismét más perspektívába helyezi a God of Wart. Persze ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ő maga teljesen otthagyná a folytatást.

A PS4-es God of War április 20-án kerül a boltokba.

A játékról az előzetesünk itt olvasható.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu