Új Crash Bandicoot játék készülne? Portot kap az N. Sane Trilogy?

Az Activision tervei kitudódhattak!

A WCCFTech elég erősen nyitja a hetet: Max Arguile, aki a GB Eye (az Egyesült Királyságban licenszelt termékeket gyártó és forgalmazó cég) licenszmenedzsere, a DHX Brands legújabb, tavaszi licenszkatalógusában nyilatkozott egyet. Szerinte az Activision szélesebb körben szeretné Crash Bandicootot népszerűsíteni, és nem csak azzal, hogy elvileg még idén megjelenhet PC-re és Nintendo Switchre az N. Sane Trilogy, ami tavaly nyáron a PlayStation 4 egyik kellemes meglepetése volt…

…hanem egy új játékot is terveznek fejleszteni, mivel az Activision egy öt éves tervet dolgozott ki, ami 2022-ig tart. A következő Crash játékot Arguile szerint 2019-re datálták! Nocsak! Lehet, hogy ez a bejelentés lehet a Sony idei E3-as előadásának egyik nagy dobása?

Majd meglátjuk. Korábban már olvashattunk olyan pletykát, hogy Switchre portolná az Activision az N. Sane Trilogy-t… úgyhogy ez a nyilatkozat most megerősítheti a kiadó terveit.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu