PlayStation Plus: újabb ingyenes cuccok az előfizetőknek!

Nem mindig csak a havi hat/hét játék és a PlayStation 4-es multiplayer miatt éri meg előfizetni a PlayStation Plusra.

A Fortnite: Battle Royale (ami azért valamelyest helyettesíti a PlayerUnknown’s Battlegrounds hiányát PlayStation 4-en) is kínál ingyenes extrákat. A PlayStation Store-on úgy érdemes rákeresni, hogy PlayStation Plus Celebration Pack – ez egy kosztümöt és egy sárkányrepülőt tartalmaz. Ezt a pakkot 2019. február elsejéig szerezhetjük be itt. Nem tudni még, hogy az Xbox One-osok és PC-sek megkapják-e, de nagy eséllyel a válasz „nem” lesz.

Még egy rövid gondolat erejéig a Fortnite-nél maradva: a Twitteren jött a bejelentés, hogy a harmadik szezon Battle Pass-a 950 V-Buckba fog kerülni, és nem lesz ezúttal sem mód arra, hogy valódi pénzzel megvásároljuk – így azok kapják meg a tárgyakat, kozmetikai kiegészítőket, akik tényleg játszanak a játékkal, nem pedig csak kifizetik zsebből. Fair play.

Visszatérve a PlayStation Plus-extrákra: a Puzzle Quest fejlesztőitől egy puzzle játék, a Gems of War kapott egy DLC pakkot, amit csak a Plusosok érhetnek el itt – ez a márciusi Plus címek érkezésével megszűnik! Emellé a 2016-ban feltűnt másik pakkot is letölthetjük… jóformán lépéselőnyt kapva mind a két DLC-vel. Aki ilyesmivel szeretne foglalkozni, ezzel is jól járhat.

Forrás: Twitter, PlayStation StorePlayStation Store,

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu