System Shock remake: rendszert sokkoló bejelentés!

A Nightdive közleménye minden, csak nem éppen az, amire vártunk.

A Nightdive Studios vezérigazgatója, Stephen Kick nevéhez méltóan rúgó közleménnyel jelentkezett a Kickstarteren, amiben leírja, hogy a 2016 júniusában megfinanszírozott játék egy szünetet tart, ami csak bonyolítja a szituációját.

Eleinte Unity engine-nel tervezték a fejlesztést (ami egy remaster lett volna), amit teljesen átfaragtak Unreal Engine 4-re, és eközben a koncepció és a játék mérete megnövekedett, amivel kicsúszott minden a kezeik közül. Kick szerint pont a támogatóknak fordítottak hátat, és a csapatot szünetre küldte, hogy átgondolják a szituációt és visszatérhessenek az eredeti elképzelésükhöz.

Kick is mondja, hogy ezzel a játéknak NINCS konyec, csak pusztán szünetet tartanak a fejlesztésben. Egy mondatot azért idézünk tőle: „Kérem fogadjátok el a személyes ígéretemet, hogy visszatérünk és erősebbek leszünk, mint valaha.”.

A System Shock remake-nek így megjelenési időszakot sem tippelnénk, csak annyit, hogy PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog majd készülni, ha a szünet véget fog érni…

Forrás: Kickstarter

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu