Kingdom Come: Deliverance: jó start Angliában, de nem tarol…

A Warhorse játéka nem tudott az élen nyitni.

A hivatalos lista ugyanis a középkori RPG-t „csak” a második helyen tünteti fel. Minek sikerült megelőznie Daniel Vávráék játékát? A FIFA 18-nak… főleg a Nintendo Switch port miatt. Hiába, az angol fociláz megállíthatatlan. A pódium harmadik fokára a Grand Theft Auto V fért fel. A többi, említésre méltó újonc? Bayonetta 1+2 a Switchen 5. hely, Dynasty Warriors 9 13. hely, Secret of Mana 24. hely, Monster Energy Supercross 25. hely…

A fejlesztők a Steamen azt írják, hogy sok küldetés kap bugfixet – átnézik az összes felhasználói jelentést, a lehető legtöbb streamet igyekeznek figyelemmel követni, és így kijavítani a bugokat olyan gyorsan, ahogy tehetik. Írtak az 1.03-as patchről is – most viszont már hivatalosan. Érdekesség, hogy semmi sem garantált a patchben a listáról. (Az úgy hogy?)

Elmentés és kilépés funkciója, a zárfeltörés minijáték kontrolleres kezelésének fejlesztése, zsebtolvajlás minijátékának fejlesztése, a respec potihoz alkímia recept, és a korábban említett küldetéses bugfixek – ezeket nevezi meg a lista. A végén a Warhorse elmagyarázta, hogy nem tehetik meg, hogy azonnal közzéteszik az elkészült patchet – egy igazoló eljárás kell hozzá, ami időigényes, és ezért tűnnek fel a tapaszok a PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n eltérő időpontokban. Azért van többféle és több eltérő patch a platformokon, mert „nem csak a stabilitást ellenőrzik, hanem a platformtól függő elvárásokat is – például azt, hogy a kontrollerek jól vannak-e megnevezve, válthatsz-e felhasználót játékmenet közben, stb… és ha bármelyik nem jön össze, egy korrekciót kell feltölteni csak annak az adott platformnak.”

Kacifántos.

Forrás: UKIE, Steam

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu