Menu

Far Cry 5: Boomerre számítani lehet [VIDEO]

Néha hű barátunk a leghasznosabb partner, ha a túlélésről van szó.

Az IGN új IGN First videóval jelentkezett a Far Cry 5-tel kapcsolatban. Ebben Phil Fournier, a játék kisegítő producere beszélt Boomerről, a kutyáról, aki nagy hasznunkra lehet a montanai kalandok során.

„Amikor Montanában landoltunk, feltűnt, hogy mintha mindenkinek lett volna egy kutyája. Az emberek kutyákkal való kapcsolata olyan erős, amit el akartunk hozni a játékba. Boomer megalkotása során a kutyafajtákkal kapcsolatban kutattunk egy keveset. Ő egy ausztrál pásztorkutya és egy ausztrál juhászkutya keveréke [igen, a kettő között van eltérés! – a szerk.], és komolyabban elkezdtük újraalkotni őt. Meghatároztuk a formáját, a méretét, az interakcióit – fantasztikus élmény volt. A motion capture technikusok imádtak a kutyákkal foglalkozni. Az, amelyik a legtöbbet tette Boomer mozgásaiért, egy nagyon cuki ausztrál juhászkutya volt,” mondta Fournier.

Azt is elárulta, hogy miként fog segíteni nekünk Hope megye felszabadítása során Boomer: „Ő nagyon jó lopakodásra. Előreküldheted, és nem fogják észrevenni, mert az ellenfelek nem nagyon tudják, hogy veszélyt jelent-e. A mesterséges intelligenciája révén szeretnénk úgy érezetni, hogy ő hasznos. Nem szeretnénk, hogy a játékos stratégiáját büntesse. Számomra a legnagyobb képessége az, hogy egy nagyobb erdőben nem tudod, mi számít rád a következő sarkon – lehet egy medve, egy NPC, vagy egy fontosabb karakter -, ő pedig előtted jár, és megvan neki az a hatodik érzéke, és bármilyen ellenfelet felderít. Még morogni is fog, ha egy különleges veszély vár rád.”

Legyen is így. Majd meglátjuk jó egy hónap múlva: a Far Cry 5 március 27-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: IGN

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/