Far Cry 5: Boomerre számítani lehet [VIDEO]

Néha hű barátunk a leghasznosabb partner, ha a túlélésről van szó.

Az IGN új IGN First videóval jelentkezett a Far Cry 5-tel kapcsolatban. Ebben Phil Fournier, a játék kisegítő producere beszélt Boomerről, a kutyáról, aki nagy hasznunkra lehet a montanai kalandok során.

„Amikor Montanában landoltunk, feltűnt, hogy mintha mindenkinek lett volna egy kutyája. Az emberek kutyákkal való kapcsolata olyan erős, amit el akartunk hozni a játékba. Boomer megalkotása során a kutyafajtákkal kapcsolatban kutattunk egy keveset. Ő egy ausztrál pásztorkutya és egy ausztrál juhászkutya keveréke [igen, a kettő között van eltérés! – a szerk.], és komolyabban elkezdtük újraalkotni őt. Meghatároztuk a formáját, a méretét, az interakcióit – fantasztikus élmény volt. A motion capture technikusok imádtak a kutyákkal foglalkozni. Az, amelyik a legtöbbet tette Boomer mozgásaiért, egy nagyon cuki ausztrál juhászkutya volt,” mondta Fournier.

Azt is elárulta, hogy miként fog segíteni nekünk Hope megye felszabadítása során Boomer: „Ő nagyon jó lopakodásra. Előreküldheted, és nem fogják észrevenni, mert az ellenfelek nem nagyon tudják, hogy veszélyt jelent-e. A mesterséges intelligenciája révén szeretnénk úgy érezetni, hogy ő hasznos. Nem szeretnénk, hogy a játékos stratégiáját büntesse. Számomra a legnagyobb képessége az, hogy egy nagyobb erdőben nem tudod, mi számít rád a következő sarkon – lehet egy medve, egy NPC, vagy egy fontosabb karakter -, ő pedig előtted jár, és megvan neki az a hatodik érzéke, és bármilyen ellenfelet felderít. Még morogni is fog, ha egy különleges veszély vár rád.”

Legyen is így. Majd meglátjuk jó egy hónap múlva: a Far Cry 5 március 27-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu