Újabb színészekkel erősít a Death Stranding!

Hideo Kojima játéka tovább bővül.

Az egyik személy, aki fel fog bukkanni a japán zseni játékában, nem meglepő, hiszen őt elég sok alkotásban láttuk már – Troy Bakert talán be sem kell mutatni, de azért pár dolgot felhozunk a játékokkal kapcsolatos, terjedelmes rezüméjéből: The Last of Us, Batman: Arkham Knight, Far Cry 4, Middle-Earth: Shadow of War… úgyhogy mindenütt ott van kis túlzással. A másik személy, aki beszállt a buliba, Emily O’Brien – Dishonored: Death of the Outsider, Batman: The Enemy Within, Days Gone… úgyhogy ő sem tétlenkedik. A páros így csatlakozik Mads Mikkelsenhez, Norman Reedushoz és Guillermo del Torohoz.

A bejelentés az Instagramon történt – O’Brien azzal a kommenttel tette közzé az azóta törölt posztban a fotót, hogy „Megtiszteltetésnek tartom, hogy ezzel a két remek úriemberrel együtt dolgozhatok Hideo Kojima következő projektjén, a Death Strandingen. Szerencsés csaj vagyok!”

A játék egyre komolyabb stábot karol fel – már csak a játékmenetére vagyunk kíváncsiak. A Sony majd az E3-on talán mutat belőle; a Death Stranding PlayStation 4-re (és talán PC-re) készül.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu