Masszív Bandai Namco szivárgás több játékról is?! [VIDEO]

Bár érdemes óvatosan kezelni a témát, van miről regélni…

A Redditen bukkant fel egy topic, amiben a Bandai Namco kiadó lett érintett. Valaki úgy gondolja, hogy tévesen lett kirúgva onnan, és mivel nem írattak alá az illetővel titoktartási szerződést, elárulta a posztolónak (aki ezekről helyesen tudott a bejelentés előtt: Metroid Prime 4 a Bandai Namcótól, Injustice 2 – Tini Nindzsa Teknőcök, Street Fighter V – 3. „évad” karakterei, Dragon Ball FighterZ – season pass…), amit tudott.

A Soul Calibur VI 22 karakterrel fog nyitni (24-ről volt szó korábban) és DLC formájában 6 érkezik még (de ez egy hónapos infó, és azóta állítólag már változott a felállás). A karakterek közül néhány: Hwang, Talim, Friderich (Grøhot ő adoptálta… Frederick?), Jacker (Maxi szeretője – igen, ilyen konkrét jellemzések vannak…), illetve a One Piece anime/mangából Roronoa Zoro. A DLC-s hatosból három: Zasalamiel, Cervantes, és egy nőnemű vendégszereplő karakter, de itt is lesznek változások elvileg: Zasalamiel nagy eséllyel az alapjátékba kerül.

A One Piece World Seeker esetében a teljes Szalmakalapos kalózgárdát irányíthatjuk, és testreszabható karakterkosztümökkel fog rendelkezni. Lesznek DLC-s kosztümök más franchiseokból is (Dragon Ball, Naruto, Toriko, Tekken, My Hero Academia, Final Fantasy), és állítólag 2018 decemberében fog megjelenni!

Most a hírmorzsáknak egy bekezdés: a Dragon Ball Xenoverse 3 jelenleg NEM készül, de helyette előkészületek zajlanak egy Dragon Ball akció-RPG-re. Ez a DBZ ELŐTT fog elvileg játszódni. A CyberConnect2 (Naruto játékok) Nintendo Switchre fejleszt egy egyjátékos játékot a JoJo’s Bizarre Adventuresből – itt is előkészületi állapot van. A Bandai Namco több anime jogait is megszerezte – Tiger Mask W, Kuroko no Basket (Kuroko’s Basketball), Miss Kobayashi’s Dragon Maid, Yuri on Ice, Kakegurui. Lesz miből játékadaptációt csinálniuk…

A Dragon Ball FighterZ második évadának DLC karaktereinek tervei elkészültek – a szivárogtató illetőt egy nappal azután rúgták ki, hogy elkezdte a papírmunkát lefordítani. Ezek a karakterek lesznek (itt most inkább nem próbáljuk lefordítani magyarra a nevüket…): Tapion, Gogeta, Muten Roshi, Videl + Great Saiyaman, Raditz, Zarbon, Cabba, Kale + Caulifla. Az első évad DLC karakterei (Broly, Bardock, Normal Goku, Normal Vegeta, Vegito Blue, Merged Zamasu, 17, Cooler) júliusra mind elérhetőek lesznek. Itt most egy lendülettel váltás a videóra: Tomoko Hiroki, a játék producere elárulta, hogy tud a csapat az online hibákról, és már dolgoznak ezek kijavításán, de az első patch még nem fog mindent orvosolni.

Huh. Ez kicsit tömény, de ne igyunk előre a medve bőrére.

Forrás: Reddit

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu