Menu

H1Z1: oltári nagy mélyrepülés a játékosok számában – konyec?

A profi liga rajtja előtt néhány hónappal nem úgy tűnik, hogy sok igény lenne a H1Z1-re. Sőt.

A Githyp szerint tavaly júliusban érte el csúcspontját a H1Z1 – akkortájt 150 ezren játszották egyidőben a játékot, így gyakran a Dota 2 és a PlayerUnknown’s Battlegrounds mögött a harmadik helyen állt a toplistán a Steamen. Azóta viszont inkább mélyrepülést mutat be, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy július óta a játékosainak 91%-át elveszítette.

Most már csak 9 ezer játékossal rendelkezik egyszerre a H1Z1, ami a battle royale műfajban is most már jóformán elfeledett játéknak tekinthető, ugyanis az Xbox One-on is elérhető PlayerUnknown’s Battlegrounds, illetve az X1 mellett PS4-en is free-to-play játszható Fortnite: Battle Royale átvette a rivaldafényt.

A Redditen és a Steamen is a fejlesztőket, a Daybreak Games-et vádolják a játékosok a támogatás hiányával, ugyanis már a második éve felé tart Early Accessben a H1Z1. Így pedig nem sok esély van a Pro League elindítására – most már az az ígéret, hogy az Overwatch League profi játékosaihoz hasonló fizetést kapnának a profi H1Z1-esek, most már csak álomnak tűnik.

A H1Z1-nek jelenleg úgy tűnik, hogy befellegzett…

Forrás: GamesIndustry

1519643774 8357 capture d ecran

 

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu