Metal Gear Survive: hatalmas csökkenés az eladásokban!

Nem meglepő módon az új Metal Gearből jóval kevesebb fogyott az előző részekhez képest…

Az Egyesült Királyságban ugyanis a hatodik helyen nyitott a Metal Gear Survive (amiben burkolt üzenetek vannak a Kojima Productionsre – erről tegnap írtunk) az eladási toplistán. Ez nem tűnik rossznak, de ha összevetjük például a Metal Gear Rising: Revengeance-szel, a legutóbbi spinoffal, nem kisebb mint 85 (igen, nyolcvanöt!) százalékos visszaesés tapasztalható. A Metal Gear Solid V: The Phantom Pain első hetes eladásainak csak az ÖT százalékát mutatta fel a spinoff…

Steamen elég nehezen jut be az első ötvenbe, de majd a februári PlayStation Network listára leszünk kíváncsiak – ha ott is alig fér be az első húszba, egy jót fogunk röhögni az eredményen… de akkor már gyorsan nézzük át az angol toplistát.

Az éllovas (megint) a FIFA 18, amit a Grand Theft Auto V követ (ezt a két játékot sosem látjuk eltűnni a listáról), a pódiumra pedig még felfért a Call of Duty: WWII. Monster Hunter World: 4., Shadow of the Colossus: 7. hely.

Úgyhogy a Konami itt nehezen fogja megvetni a lábát – Kojima nélkül nem Metal Gear a Metal Gear, és ezt el kell fogadniuk.

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu