PlayStation Plus: két brutális cím a márciusi kínálatban, de változásra is kell készülni! [VIDEO]

A Sony ezúttal kitett magáért!

A választ megadja helyettünk a hivatalos lista. A PlayStation 4-esek két hatalmas meglepetést kapnak – nem vicc, a Bloodborne (!!!) és a Ratchet & Clank (!) kerül ingyenesen elérhetővé az előfizetőknek. Bónuszként a Mighty No. 9 is befigyel a PS4-en (ez PlayStation 3-ra is ingyenes), de ezt inkább nem kommentálnánk. (Megtettük tesztünkben!)

A PlayStation 3 a Legend of Kay Anniversary-t kapja még meg, a PlayStation Vita mindkét játéka pedig cross-play a PlayStation 4-gyel – ezek a Claire: Extended Cut, illetve a Bombing Busters lennének.

De mi is ez a változás, amit a címben említettünk? Nos, a Sony a PlayStation Blogon bejelentette, hogy 2019 márciusától kizárólag PlayStation 4-re fog koncentrálni a PlayStation Plus, így PlayStation 3-as és PlayStation Vitás játékok NEM lesznek! Amiket addig letöltöttünk és meghagytunk rajtuk, elérhetőek maradnak.

Úgyhogy egy elég komoly kínálat itt, és egy érdekes jövőképet felfestő hír ott…

Forrás: PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu