Yakuza 6: The Song of Life: Komoly hibát vétett a SEGA!

Ilyen nincs, és mégis van – ekkora bakit ritkán látunk nagyobb kiadóktól.

Szóval az a helyzet, hogy a Yakuza 6 demója tegnap tűnt fel a PlayStation Networkön. Nos, a múlt idő használata jogos, ugyanis a SEGA ezt írta Twitteren: „Elnézést kérünk, de el kellett távolítanunk a Yakuza 6: The Song of Life demóját a PlayStation Store-ról. Mi is olyan mérgesek vagyunk, mint ti, és azt reméltük, hogy a mai nap mindenkinek elérhetővé válik a demó. Felfedeztük, hogy néhányan képesek voltak a demón keresztül elérni a teljes játékot. Utánanézünk a hibának. Köszönjük a türelmet.”

Halálosan komoly: a teljes játékot képesek voltak elérni a demón keresztül! A méret tehát ezzel (is) megmagyarázható lett, de azért nehezen tudjuk felfogni: hogy a csudába tudták összehozni azt, hogy először eltolják a játék megjelenését egy hónappal, majd a demón keresztül bakiból elérhetővé teszik azt?

Az év bukfencét mutatta be a SEGA. A Yakuza 6: The Song of Life április 17-én jelenik meg a nyugaton, kizárólag PlayStation 4-re.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu