Újabb jel a Spyro trilógia remasterelésére?

Az Activision lebukott (már ki tudja, hányadszor – mi már elfelejtettük).

Van itt egy @SpyroTheDragon Twitter-fiók, amire lehetne mondani, hogy eh, biztos valaki csak szórakozik. Persze, Activision email címmel aztán tényleg vicces – szerintünk inkább ez burkoltan készülés a bejelentésre. Egy Twitter-felhasználó, JumpButton azt is hozzátette, hogy a fiók neve jelenleg Falcon McRob, ami utalás az Activisionre, ugyanis ők jelenleg egy Falcon kódnevű projekthez rögzítenek szinkront. Véletlen lenne-e ez a két tényező? Aligha.

Korábban már írtunk arról, hogy Spyro sorra kerülhet, sőt, az is meg lett említve épp az Activision által egy pénzügyi dokumentumukban, hogy régebbi címek kerülnek remasterelésre az idei év folyamán.

Most már nem az a kérdés, hogy bejelentésre kerül-e ősárkánysága, hanem az, hogy mikor is fog erre sort keríteni az Activision (és nagy eséllyel a Vicarious Visions, akik a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy-t is összerakták).

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu