Firmament: a Myst alkotói virtuális valóságba lépnek [VIDEO]

Myst. Obduction. A Cyan újabb kalandba vágja a fejlesztői fejszéjét.

A Firmament (aminek már weboldala is van) rejtélyes világokat ígér óraszerű szerkezetekkel. Négy világot fedezhetünk fel majd benne, és lesz egy be nem álló szájú szellem és egy „óragép” velünk is a kalandok során. Szerencsére nem kell rögtön a Destiny-re gondolni, ugyanis itt nem sci-fi lövöldözés lesz.

Pláne azért sem, mert VR-játékról beszélünk! „A Firmament játéka egy ragyogó, mágikus utazás – egy monumentális utazás négy diverzív és kíváncsi világon keresztül, együttműködve egy állandóan jelen levő óraszerkezettel és egy támogató, instrukciókat adó, régóta halott mentorral. Nem minden az, aminek tűnik,” írja a játék oldala.

Az Obduction, a Cyan előző játéka is tartalmazott VR-támogatást, de ezúttal kifejezetten VR-címről van szó. Nem tudjuk még, hogy mikor, illetve milyen platformokra fog megjelenni, de legalább már készül.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu