Far Cry 5: pályaszerkesztőt is kapni fog a Ubisoft játéka! [VIDEO]

A Ubisoft (újra) közölte, mit fog tartalmazni a Season Pass.

Korábban már megírtuk, hogy a három DLC mi is lesz (úgyhogy ezúttal csak vázlatosan: Hours of Darkness – Vietnám, Dead Living Zombies – hét forgatókönyv során zombik elleni kooperatív küzdelem, Lost on Mars – földönkívüliek a Marson…), amit a Season Pass vagy a játék Gold Edition változatának birtoklásával kapunk a későbbiekben. De ennél több is van…

Van ugye a single player Far Cry 3 Classic Edition is (ezt is korábban taglaltuk már), amit a szezonbérletesek négy héttel korábban kapnak meg a nyári megjelenéshez képest (tehát májusban fog megjelenni?) PlayStation 4-en és Xbox One-on, míg a PC-sek egy későbbi időpontban megkapják a Far Cry 3 teljes kiadását. Ezt is tudtuk már…

Viszont itt van a Far Cry Arcade. Ez egy pályaszerkesztő, ami a Ubisoft ígérete szerint „végtelen mennyiségű ingyenes játékmenetet és pályaalkotási lehetőséget” fog kínálni, ráadásul korábbi Ubisoftos játékokból (Assassin’s Creed IV: Black Flag, Watch Dogs, Assassin’s Creed: Unity, például) is tartalmazni fog asseteket, és ezeket egyjátékos, kooperatív, PVP, vagy multiplayer élmények megalkotására is bevethetjük. Aki megölné Aiden Pearce-et a Watch Dogsból, valószínűleg itt megteheti majd… ja és az Arcade-ot mindenki ingyen megkapja majd, ha beszerzi a játékot.

Lesznek élő események is a játékon belül, így új testreszabhatósági tárgyakat (egyedi fegyverskinek, járművek) szerezhetünk a kihívások teljesítésével. A Far Cry 5 amúgy március 27-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu