Letiltotta a csajozószimulátort a PlayStation Store-ról a Sony!

A megjelenés pillanatában döntött úgy a Sony, hogy a virtuális csábítószimulációnak nincs helye a PlayStation Store-on.

A Super Seducer úgy jellemzi magát, hogy ez a „világ legrealisztikusabb csábítószimulátora”. A Steamen már megjelent (és kb. 3200 forintért vehető meg), de a PlayStation 4-re tervezett megjelenés végül nem valósult meg. A játék főszereplője Richard La Ruina, aki a játékosoknak tanácsokat ad, hogy például egy bárban hogyan szólítsuk meg azt a hölgyet, aki megtetszett nekünk.

Ő annyit mondott a Motherboardnak, hogy nincs mit mondania erről a hirtelen meghátrálásról. Jelenleg 55 értékelést látunk a Steamen, és többnyire pozitívak ezek – igaz, az első, megjelenés előtti teszt az oldalon ezt írja: „Ez sz_r. A játék alkotója ráadásul cenzúráz mindent és mindenkit, miközben a YouTube DMCA-rendszerét is kihasználja, mint egy sudribunkó.”

„Ez nem egy hülye FMV-játék! Ez valami olyasmi, amibe sok gondolat került. Óvatosak voltunk, hogy biztosra menjünk azzal: a nők mind erősek benne. Biztosra mentem én is: ha helytelenül viselkedtem, legyek megbüntetve [a játékban] kellő módon. Szerintem ez sokkal mélyebb,” korábban így védte La Ruina a játékot a PlayStation LifeStyle-on.

Azért ez eléggé érdekes – nemcsak a Sony-féle, meg nem magyarázott tiltás (a Sony amúgy is szűkszavú…), hanem maga a téma is, amivel a Super Seducer foglalkozik. Akkor talán érdemes lenne a shovelware játékokat is leszedni a Store-ból. (Lenne pár cím, amit tudnánk említeni – a legújabb ilyen a Sword of Fortress: The Onomuzim.)

Forrás: GameSpot

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu