Egy új akciójátékon dolgozik a Ready at Dawn!

A The Order: 1886 után (ez is de régen volt már…) újabb akciójátékon dolgozik a Ready at Dawn. Mi lehet ez?

Régóta nem hallottunk a fejlesztőktől, akik azért a The Order: 1886-tal bemutatták, hogy a PlayStation 4 grafikailag mire lehet képes. (És akkor még nem volt PlayStation 4 Pro, amikor 2015-ben kijött ez a játék…)

Most viszont a weboldaluk álláshirdetéseiből idéznénk. „Egy új AAA külső nézetes akciójáték konzolon, ami egy vadonatúj IP-n alapul.” Tehát új IP-ről van szó, azaz nem a The Order: 1886 kap folytatást. (Az talán 6 óra alatt lenne végigjátszható, nem pedig 5 óra alatt…)

Röviden azért még megemlítésre méltó, hogy a PlayStation 4/Xbox One/PC Deformersen is dolgozik azért a csapat, ami Kínában is el fog startolni a Tencenttel együttműködve. (A Tencent nevét ne felejtsük! Ők a PlayerUnknown’s Battlegroundsot mobilra is átültették, és a kínai PC-s portért is ők felelnek!)

Szerintünk az E3-on fogunk először hallani az új játékról. Nem lett megemlítve még, hogy PlayStation-exkluzív lenne, úgyhogy akár multiplatform is lehet.

Forrás: Ready at Dawn

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu