Yakuza hírek: nem is kell sokat várni a Kiwami 2 angol kiadására! [VIDEO]

A SEGA eközben fontolgatja a Yakuza 0-2 elkészítését is, és szó esett a Shin Yakuzáról is.

A japán kiadó bejelentette, hogy a Japánban decemberben megjelent Yakuza Kiwami 2-t (ami az eredetileg PS2-re megjelent Yakuza 2 remake-je a Yakuza 6: The Song of Life által is használt Dragon Engine-en) 50 dolláros/eurós áron a nyugaton augusztus 28-án fogja kiadni! Az előrendelők és az első szériát megvásárlók egy steelbookos kiadást kapnak, amin Kiryu és Ryuji Goda található. Ez igen: a SEGA most már nem várat minket több éven keresztül, hanem egy éven belül (remélhetőleg – a Yakuza 6 megjelenését is tologatták azért…) lokalizálják a játékot. Trailer alant.

Kaliforniában megrendezésre került egy Yakuza-esemény, ahol Daisuke Sato, a franchise producere is jelen volt. Sato itt elárulta, hogy a fejlesztőcsapat szerette a Yakuza 0-t, így egy folyatás, a 0-2 (ami a 0 és az 1 között lenne – tudjuk, hülye a név…) többször is felmerült már, de nem erősítette meg, hogy készül-e, vagy mi is a helyzet vele.

A Shin Yakuzáról Sato elmondta, hogy történetileg a 6 után fog játszódni, és így „sok lehetősége van” több ismerős karakternek is felbukkannia benne. Az új főszereplő, Ichiban Kasuga teljesen más szituációban lesz: Kazuma Kiryuval ellentétben nincsenek barátai, nem vagyonos, és nincsenek támogatói sem, szóval a ranglétra legaljáról indul; személyisége is teljesen eltér: érzelmes, szókimondó karakter, miközben Kiryu sztoikus, kőfal-szerű, bölcsebb volt.

Ha esetleg feltűnik a Tekken 7-ben vendégszereplőként Kiryu, ne lepődjünk meg – Sato szerint ezt is megoldhatják majd…

Forrás: Gematsu, DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu