Call Of Duty: Black Ops IIII: már megy a marketing, de eléggé furán kezdődik…

A Treyarch játékával kapcsolatban már vannak érdekes dolgok a Twitteren…

Van itt egy tweet, ami David Vonderhaartól származik. Jóformán ő a Treyarch nem hivatalos közösségi menedzsere (hivatalosan ugyanis a játékdizájn rendezője), de a multiplayer fejlesztésekért ő felelt a World at War és a három Black Ops esetében. Most ezt írta: „Mindent a saját mértékében láttam. Fekete vagy fehér. Nulla vagy egy. Ami legközelebb jön, meg fogja mutatni neked, amit akartam, és amit még nem tudsz. Lámpaoltás.”

Vonderhaar fiókja is alaposan át lett gyúrva, minden tweetje törlésre került és a profilkép is egy hivatalos okiratnak tűnik, ami erősen cenzúrázva van. (A neve is erre utal: Redacted, azaz mondhatni Cenzúrázott.)

Szóval új szemszöget fog kínálni az október 12-én PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re megjelenő Black Ops IIII? Majd meglátjuk. Ez még csak PR-szövegnek tűnik.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu