The Walking Dead: így készült az Overkill első trailerje [VIDEO]

Kulisszák mögött a Payday fejlesztőivel.

Az OverkillStarbreeze505 GamesSkybound tengely kooperatív játéka (igaz, ebből az utolsó név Robert Kirkman cége, és ő hozta létre ugye a The Walking Deadet…) már kapott egy trailert, amiben a négy főszereplő egyike, Aiden került bemutatásra. Most azon van a sor, hogy meglássuk, miként is jött létre ez a videó.

A CGI trailer megalkotásához a Goodbye Kansas Studios munkáját vették igénybe, és szorosan próbáltak a kitűzött tervekhez közel maradni a motion capture rögzítéstől kezdve a 3D-s modellek megalkotásáig. Sikerült nekik? Hogyne, különben nem látnánk ezt a videót.

Az Overkill The Walking Dead játéka elvileg idén fog megjelenni az év végén PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Vajon sikerülni fog nekik? Nem látunk még rá sok esélyt.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu