A Konami levédte az USA-ban Silent Hill brandet… de ne örülj korán, nem egy újabb rész várható…

A leírásban valami más olvasható, mint “videojáték”…

Egy ResetEra felhasználó szúrta ki, hogy a Silent Hillt nemrég regisztrálták a United States Patent and Trademark Office (USPTO) intézményében. Ez elvileg azt is jelenthetné, hogy a licencet felélesztik tetszhalott állapotából, vagy esetleg valamilyen új játék remasterelését. Sajnos egyikről sincs szó…

A brand leírásában azt olvashatjuk, hogy a videojátékhoz köthető kategóriák nem karakterek, vagy játékmenetbeli, történeti elemek. Ebben a konkrét leírásban azt olvashatjuk, hogy olyan elektronikus gépekről van szó, amelyekkel fogadni lehet, bingo és szerencsejátékos gépek, kaszinókban látható masinák – illetve még egy hosszú lista, ami mind ugyanarra utal.

Így van: a Konami a Japánban népszerű „pachinko” gépét szeretné Silent Hill „ízesítéssel” is az USA-ban megjelentetni, szó sincs egy újabb részről. A legutóbb egyébként a Konami Silent Hilles vonatkozásában csak arról hallhattunk, hogy a „Silent Hills” című játékot törölték, Hideo Kojima pedig eljött/kirúgták a cégtől.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu