God of War: örülhetnek a PlayStation 4 Pro-sok! [VIDEO]

A Sony nem feledkezett meg az erősebb konzollal rendelkezőkről.

Cory Barlogot, a játék rendezőjét a Twitteren megkérdezték, hogy kell-e egy PlayStation 4 Pro ahhoz, hogy a teljes, tökéletes élményt megkapjuk a God of Warból. Barlog válasza így hangzik: „Nem, de ha PlayStation 4 Pro-val rendelkezel, azon LENYŰGÖZŐ, ha persze van 4K-s tévéd. Ha nincs, van [a játékban] egy teljesítmény mód, ami kihasználja az extra erőt, és a God of War így olyan simán fut!” Hoppá, teljesítmény mód. Szóval feltehetőleg 1080p felbontáson futna így a játék, de a lehető legstabilabb, remélhetőleg konstans másodpercenkénti 60 képkockával…

Milyen a harc? Arról beszéljen helyettünk egy új, 4K-s videó (igaz, japán, de most ettől tekintsünk el…):

És akkor a marketinggépezet (tudjuk, tudjuk)… jött egy új videó, ami Kratos fegyveréről, a Leviathan baltáról regél. (Pápá a pengéknek!) Szó esik arról, hogy miért erre váltott a Sony Santa Monica, és azt is láthatjuk, hogy mekkora kárt tud okozni. (És még fejleszthetjük is! Abba is betekintést nyerünk.)

És mivel három a magyar igazság (+1 ráadás), akkor végezetül Atreus, Kratos fia is kapott egy videót. Ebben Jeet Shroff, a játékmenetért felelős mérnökök fejese (igen, van ilyen…) kommentálja az eseményeket, elmagyarázva, hogy miként tették Atreust hasznossá. Egy gomb lenyomásával ő is beszállhat a harcba, így például elkábíthatja az ellenfelünket, és fejleszthetjük képességeit úgy, hogy nekünk is kapóra jöjjön.

Végezetül a kórus: a PlayStation 4-exkluzív God of War április 20-án jelenik meg.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu