Gran Turismo 6: kihunytak az online fények

A PlayStation 3 egyik utolsó nagyobb exkluzívja lezárta maga mögött az utat.

Kicsit szerencsétlen helyzetben jött ki a Gran Turismo 6 – 2013 decemberében már kapható volt a PlayStation 4, amire azóta a Gran Turismo mögött álló Polyphony Digital kihozta tavaly ősszel a folyamatosan frissülő (és az elmentésekhez továbbra is internetkapcsolatot igénylő…) Gran Turismo Sportot, ami új autókat jóformán minden hónapban kap.

A Gran Turismo 6-ot már hiába pattintjuk be a PlayStation 3-ba: az online funkciók már nem működnek. Március 28-án lekapcsolásra kerültek a szerverek, egyfajta büntetésként a viszonylag gyenge eladásokért (az öt milliós eladási adat ugyanis kevés a franchise történetében)…

Úgyhogy tessék szerezni egy PlayStation 4/Gran Turismo Sport párost, mondja kórusban a Polyphony és a Sony. Nos, amúgy nem közöltek az új részről eladási eredményeket. (Csak nem kisebb lett a vártnál, alulmúlva a 6 adatait?)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu