Breakaway: az Amazon dobta az első saját játékát! [VIDEO]

A 2016-os bejelentés után már el is tűnik a balfenéken a Breakaway

Az Amazon Game Studios a 2016-os Twitchconon (ne feledjük: a Twitch az Amazon birtokában van!) jelentette be a 4v4 felállású, „mitológiai sportverekedésnek” jellemzett Breakaway-t, ami a CryEngine módosított változatán, a Lumberyardon futott PC-n. Ezt a Redditen hivatalosan törölték is ezzel az üzenettel:

„Üdv mindenkinek! Szeretnénk tájékoztatni benneteket a Breakaway fejlesztésével kapcsolatban… A legutóbbi bejelentésünk óta azon dolgoztunk, hogy a közösség kritikájával a Breakaway alap játékmenetét módosítsuk. Bár sok ötlettel rukkoltunk elő és sokat léptünk előre, egy nagyon magas lécet állítottunk fel magunknak, és a próbálkozásaink ellenére nem értük el a játékkal azt az áttörést, amit szerettünk volna. Sok lélekkeresés után a csapat úgy döntött, hogy új ötletekre koncentrál, és ennek eredményeképp a Breakaway már nincs fejlesztés alatt.

Továbbra is kifejezetten büszkék vagyunk a csapat munkájára, és kiváltságosnak érezzük magunkat, hogy egy ilyen elhatározott és lelkes közösség tagjai lehettünk. Jelentkezni fogunk, ha az új projektjeinkről hírt adhatunk, és ha villámcsapásszerűen inspirációt kapunk a Breakawayhez való visszatéréshez, ti lesztek az elsők, akik tudni fogtok róla.”

Nos, nézzünk is meg belőle egy videót, mivel már az Amazon Game Studios oldaláról is eltűnt… az ugrás után folytatjuk.

Ugrás! Szóval még két játékot bejelentettek anno, amiről sokat nem nagyon közöltek azóta (ami azért poén egy ilyen, anyagilag jól álló cégtől…): a Crucible egy külső nézetes, csak egy maradhat harci játék, ahol „a harcképesség, a stratégiai tervezés és a közösségi finesz szükséges a túléléshez” és „a bizalom és hátbaszúrás” is szerepet kap benne, míg a New World egy MMO sandbox játék lesz egy „élő, megátkozott világban”.

A Breakaway nevéhez méltóan tehát elszakadt. Tőlünk.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu