Middle-Earth: Shadow of War: megszabadul a mikrotranzakcióktól

A tavaly ősszel megjelent Gyűrűk ura-játék is maga mögött hagyja a béklyóját, ami sokak számára elutasítást eredményezett a megvásárlástól…

A Monolith, a játék fejlesztője a fórumukon egy elég hosszú posztban jelentette be, hogy a következő hetek során ingyenes frissítéseket kap a Shadow of War, amiből eltűnnek a Gold és War ládák a játék boltjából, mivel ez elvesz a játékban való elmerülés lehetőségéből és csökkenti a csapatépítésből fakadó kihívásokat.

„A Nemesis-rendszer alap ígérete az, hogy képes vagy kapcsolatot építeni a bajtársaiddal és az ellenségeiddel egy dinamikus, nyílt világban. Bár az orkvásárlás a Marketen sokkal gyorsabb és több lehetőséget biztosít a játékosnak, rájöttünk, hogy ez a lehetőség aláássa a játékunk szívét, a Nemesis-rendszert. Lehetővé teszi, hogy kihagyd a kitűnő történeteket, amiket [enélkül] átélnél, és kompromittálja a sztorikat még úgy is, hogy nem veszel semmit,” írja a poszt.

500 arany 5, 1050 10, 2200 20 dollárért – jelenleg ilyen árban van az arany (~1400, 2800, 5600 forint), de május 8-ától már nem lehet vásárolni, sőt, július 17-én a Monolith az arany, a gold/war ládák, és a piac hármasát teljesen törli is majd a Shadow of Warból. Ha akkor még lenne aranyunk, akkor 150 aranyonként egy arany lootchestet kapunk, ha pedig 150-nél kevesebb lenne, akkor csak egyet fogunk kapni.

Új narratív elemekkel is bővülni fog a játék, hogy „sokkal kohézívebb”, összefüggőbb élményt kínáljon. Meghatározatlan játékmenetbeli fejlesztéseket is ígér a Monolith – többek között a skillfa és a Nemesis-rendszer is módosulni fog, de új skinek, illetve „felszerelés és fejlődésbeli” frissítések is lesznek.

Fél év után talán olyan lesz a Middle-Earth: Shadow of War, amilyennek szerettük volna…

Forrás: Monolith

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu