Dark Souls Remastered: az első videók és részletek [VIDEO] az első videók és részletek [VIDEO]

Újabb játék kerül újrakiadásra…

Az IGN komolyabb részletekkel előrukkolt, amiben taglalják, miben tér el a Remastered kiadás az eredetiről.

Az online multiplayerben négy helyett hat játékos lesz, viszont ehhez kelleni fog a Dried Finger tárgy, ami már elég korán megszerezhető lesz – az eddigi helyén (Painted World of Aramis, Undead Burg merchant) egy Twin Humanities lesz. Jelszavas matchmakinget is csinálhatunk (továbbá a nemzetközi matchmakinget is ki/bekapcsolhatjuk), ami a Dark Souls 3-ban bukkant fel először, és a szinteket egymáshoz fogja igazítani majd a játék, kivéve azoknak, akik a hoszt paraméterein kívül esnek. A PVP-ben csak Estus Flaskkal tölthetjük vissza a HP-nket, és a fantomoknak megfelezték azok számát, hogy ne legyen hosszú és unalmas a meccs. A fantomok legyőzésekor helyreállítódnak a flaskák. A vörös fantomokat megakadályozhatjuk, hogy a White Sign Soapstone-unkat láthassák, többet nem idézhetünk meg fantomokat, hogy az ellenséges kiadások ellen együtt küzdjünk. Az aréna 3v3 és 6v6 deathmatchet és jelszavas védelmet is kapott, és a respawn pontok véletlenszerűek lesznek. Peer-to-peer helyett dedikált szerverek érkeznek!

Kiválaszthatjuk a használható tárgyak (pl. covenant tárgyak) számát, úgyhogy nem kell egyesével használgatni őket, ahogy az eredeti Dark Soulsban. Nem kerülnek a tárgyak automatikusan a slotokba, ha felvesszük őket, és az első „betárazott” tárgyat kiválaszhatjuk majd a fel vagy le gombbal a D-padon. Vamos mellé bekerült egy bonfire, ahol már a covenantokat is lehet váltani. Lesz gombkiosztás-testreszabás is, és ugyanannyi nyelvet támogat majd a Dark Souls Remastered, mint a 3.

A Fandomról törlésre került, de a WCCFTech megmenekítette, hogy az ugrásba is belenyúltak. Az L3-mal ugorhatunk a Dark Souls Remasteredben, ami PlayStation 4 Pro-n elvileg egész korrektül fut, és Blighttown sem megy le diavetítésbe az újrakiadásban – a nehézség azért megmaradt.

A Dark Souls Remastered május huszonötödikén érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre, és a PC-n is fel fog bukkanni a Remastered változat. Három videó: PC Remaster vs. PC eredeti, PlayStation 4 Pro vs. PlayStation 3 eredeti, illetve PlayStation 4 Pro játékmenet.

Forrás: IGN, WCCFTech, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu