Vampyr: vadonatúj, izgalmas sztoritrailer az éjszaka vadászairól! [VIDEO]

Az Life is Strange alkotóinak új játéka június 5-én kerül majd a boltokba.

A Dontnod csapata egy izgalmas, új, látványos trailert osztott meg a publikummal a készülőfélben lévő Vampyr című akció-kaland és szerepjátékukhoz. Csakúgy, mint az előző játékuk, a Life is Strange, a vámpírok kalandjait bemutató új cím erős narratívával és hangulatos, látványos környezettel próbálja elvarázsolni a publikumot. Ez az új videó is ezt bizonyítja a június 5-én boltokba kerülő játékról.

A „Do not Fear the Reaper” című nóta közben azt láthatjuk, ahogy Dr. Jonathan Reed 1918-as Londonban vámpírrá változik. A várost éppen a spanyolnátha kitörése fenyegeti… Mint a Dontnod korábbi játékaiban, a döntéseinknek itt is következménye lesz egy olyan történet során, amely a vámpírok rajongóit nagy eséllyel kápráztatja majd el.

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu