Battle Royale játékon dolgozna a The Division fejlesztőcsapata?

A Massive Entertainment a nevükhöz méltóan masszív játékon dolgozhat…

Már hivatalos, hogy a Ubisoft alatt tevékenykedő cég a The Division 2-n dolgozik. Ez oké is, de egy másik projekt is készülhet eközben. A GameReactor ugyanis arról számolt be, hogy a kiadó kérésére a Massive mélyebben is átnézi a Battle Royale műfaj (PlayerUnknown’s Battlegrounds, Fortnite: Battle Royale…) sajátosságait, és szerintük ők rövid időn belül készíteni tudnának egy ilyen játékot!

„Úgy tűnik, hogy a Ubisoft januárban arra kérte fel a Massive-ot, hogy nézzen bele a Battle Royale játéktípusba. Ők azt jelentették a tulajdonosaiknak, hogy valami szórakoztatót rövid időn belül el tudnának készíteni, főleg annak tükrében, hogy a The Division jóformán minden hozzávalót tartalmaz az ilyen fajta shooter elkészítéséhez,” írta a GameReactor.

Szóval a Ubisoft is beszállhat a buliba. Csak ne legyen túl késő, mert általában az ilyen trendek rövid időn belül el tudnak ám bukni. Bejelentés az E3-on?

Forrás: GameReactor

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu