Már következő játékán dolgozik Josef Fares!

Fares, aki a The Game Awardson lendületből elküldte melegebb éghajlatra az Oscar-gálát, már megerősítette: nincs megállás, a következő játékán dolgozik!

Ez azért is durva, mert az előző játéka, a kooperatív játékmenettel rendelkező (és erre kötelező) A Way Out még három hete sincs, hogy megjelent PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n, és erről korábban a filmrendezőből játékrendezővé avanzsált Fares azt mondta, hogy ebből az Electronic Arts, a kiadó egy fillért sem fog látni…

„Hivatalosan ma kezdődik el a következő játék [fejlesztése], és ELKÉPESZTŐEN izgatott vagyok!!!!!! Imádok játékot fejleszteni és alig várom, hogy megmutassam,” írta még a múlt héten Twitterén Fares, igaz, kicsit tört angollal (ami érthető – nem ez az első nyelve).

Valószínű, hogy idén még nem fogunk látni sokat belőle, max bejelentésre kerül (A Way Out is Hazelight projektként lett először bejelentve) – de várjuk, mi sül ki belőle.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu