MXGP PRO: realizmusra gyúr a Milestone [VIDEO]

Milestone. Motokrossz. Realizmus.

A Square Enix egy sajtóközleményben tudatta a világgal, hogy a Milestone egy, a motokrossz-világbajnokság licenszén alapuló játékon dolgozik, aminek a dizájnját a közösségi feedbackre alapozva újjáépítette.

A játékban jóformán a motor minden egyes alkatrészét behangolhatjuk majd, amit egy új beállítási rendszerben tehetünk meg, ráadásul a fizikát is egyedi megközelítésűnek ígérik, plusz még a motorosoknak is valósabb animációkat mondtak. Hogy komolyan is vegyük az egészet, a Milestone egy exkluzív megállapodást kötött Tim Gajserrel, Tony Cairolival és Gautier Paulinnal – a három motokrosszos véleményére alapozva fejlesztették a játékot.

Hogy tényleg képes lesz-e a Milestone egy igazán profi és realisztikus játékot összehozni, nemsokára meglátjuk: június 29-én (egy hónapon belül két Milestone-játék…? Akkortájt már kinn lesz a MotoGP 18 is…) jön az MXGP PRO PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu