E3 2018: egy kiadó már biztosan kihagyja!

Az indoklás is felettébb stílusos.

Bár még jó két hónapra vagyunk az idei E3-tól, egy kiadó, a THQ Nordic (akik két hónapja bekebelezték a Deep Silvert is) úgy döntött, hogy nincs kedve kiutazni Kaliforniába, hanem inkább otthon marad foci-világbajnokságot nézni.

Ez most nem egy vicc, tényleg ezzel indokolták a távolmaradásukat. „A THQ Nordic az E3-as részvételüket a 2018-as FIFA világbajnokságra cseréli. Nagy sajnálattal közöljük, hogy a THQ Nordic egy pillanatot sem hagyhat ki ebből a remek sporteseményből, ezért arra kényszerülünk, hogy a nagyszerű bécsi sörkertünkben maradjunk, lefújva a habot néhány korsó sörről, miközben focit és egy-két király sajtókonferenciát nézzünk Twitchen (halljátok, Devolver Digital?) ahelyett, hogy mi is ott legyünk.

Beismerjük, hiányozni fognak a reggel kilenc órai sörözések a santa monicai Ye Olde King’s Head Pubból, ahol az összes meccset élőben adják majd, de mivel a világbajnokságot Oroszországben rendezik meg, ez reggel hét órát jelentene a sörözésnek, ami túl korai még az osztrákoknak is, hát még a svédeknek!

Alig várjuk, hogy az összes, készülőfélben levő játékunkat, mint a Darksiders 3, a Biomutant, a Fade to Silence, a Wreckfest, vagy a még be sem jelentett címeket bemutathassuk a Gamescomon Kölnben, vagy nem sokkal utána a PAX Westen, Seattle-ben,” írja a sajtóközleményük.

Az osztrák utalás itt azt takarja, hogy a THQ Nordic főhadiszállása Bécsben lelhető fel – legalább humorosan közölték a távollétüket… és mivel a Biomutantot is pont a Gamescomon leplezték le tavaly, erre a rendezvényre való koncentrációjuk érthető is, hiszen a kiadó játékai főleg Európában sikeresek.

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu