Call Of Duty: Black Ops IIII: megvan, hol kerül bemutatásra komolyabban!

Egy angol bolthálózat nyereményjátéka lebuktathatta az Activisiont.

Ugye az új Call of Duty-t már hivatalosan megerősítette a kiadó – ez eddig rendben. Csakhogy annyit mondtak a teaser trailer mellett, hogy május 17-én kerül részletesen bemutatásra. Nos, de hol?

Visszatérve az első sorra: a GAME egy nyereményjátékot indított. Aki április 26-áig előrendeli a Treyarch játékát, azok közül valaki egy barátjával kiutazhat Los Angelesbe, hogy részt vehessen a Call of Duty: Black Ops IIII leleplező eseményén, és a szállást és útiköltségeket a bolthálózat állja! Szóval Los Angeles. Valahogy érthető – elvégre a Treyarch stúdiója is Santa Monicában van, Kalifornia államban… nem akartak messze menni…

A Call of Duty: Black Ops IIII október 12-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu