Todd Howard még a saját fiának sem árulja el, mikor jelenik meg a The Elder Scrolls VI!

A fantasy sorozat új részének fejlesztéséről már sok pletykát hallhattunk, ám a The Elder Scrolls és a Bethesda atyaúristene még a csemetéjének sem nyilatkozik!

Egy Academy of Interactive Arts and Sciences Game Maker’s Notebook podcast során Todd Howard arról beszélt, hogy a fia állandóan azzal nyaggatja, hogy árulja már el, mikor jelenik meg a The Elder Scrolls VI.

„Folyamatosan azzal szekál, hogy a The Elder Scrolls VI megjelenéséről kérdez.” – mesélte nevetve a fejlesztő. „Aztán amikor azt mondom neki, hogy nem beszélhetek róla, akkor azzal nyaggat, hogy legalább valami hozzávetőlegest mondjak neki, vagy azt, hogy részt vehet-e a fejlesztésbe. „Apaaaa! Mondj már valamit! Nem mondom el senkinek!”

„Nagyszerű, hogy ennyire lelkes.” – tette hozzá Peter Hines, aki szintén részt vett a podcastban. „Szerintem nagyon sok gyerek be akar kerülni a videojátékok világába, és ha fejlesztő vagy, akkor sokkal inkább szeretnéd, hogy a saját útjukon járjanak, minthogy a tiédet kövessék.”

Mindenesetre az amerikai cég már többször is kifejtette, hogy jelenleg a The Elder Scrolls VI fejlesztése nem prioritás. Persze ettől mi még sasolni fogjuk a 2018-as E3-on a június 10-ére tervezett Bethesda konferenciát, hátha valamit mégis megtudunk az új részről.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu