Spider-Man: Peter Parkerről és Miles Moralesről

Két karaktert járta körül a GameInformer az Insomniac Games PlayStation 4-exkluzívjában.

Bryan Intihar, a Spider-Man kreatív rendezője eloszlatta a pletykákat: „Ez egy Peter Parker-történet. Nem Miles van a Pókember gúnyája alatt – ezt kérdeztétek tőlem folyamatosan Twitteren.” Úgyhogy tényleg Parkert fogjuk (többnyire) kezelésbe venni New York városában.

Parker 15 éves kora óta az, aki – és mivel nyolc év telt el azóta, így ki lehet számolni, hogy hősünk 23 éves a játék során (ami az októberi hónapban fog zajlódni), és az arrafelé tipikus huszonéves problémákkal küszködik, miközben egy meg nem határozott cégnek dolgozik tudósként: kapcsolatbeli problémák (Mary Jane), be nem fizetett számlák, ilyesmi. Az Insomniac direkt titkolja, hogy kinek is dolgozik Parker. Akármi lehet, még az Oscorp, vagy akár a Stark Industries sem lenne meglepő…

A történet előrehaladása során több karakter is minimális kinézetbeli változáson fog átmenni (új ruházat, hajviselet), de persze a sikereinkkel nem fogjuk az összes new yorki lakost meggyőzni: lesznek rajongók, és lesznek utálók is – utóbbiak valószínűleg a Daily Bugle újság előfizetői, aminek a főszerkesztője ugyebár J. Jonah Jameson.

A játék története ott kezdődik, hogy Peter dutyiba vágja a Vezért, de ennél persze sokkal többre számíthatunk, hiszen a forgatókönyv úgy 400 ezer szóból áll (ez kb. 3333 oldalnak felelne meg…). Christos Gage, aki a Pókember képregények forgatókönyvében közre szokott működni, ezt mondja: „Nem akarom elszólni magamat, de szerintem jó úton járunk. Azt remélem, hogy a rajongók úgy fogják érezni magukat a játék során, hogy „Végre!” – ezzel nem akarom megsérteni a korábbi Pókember játékokat, de bizakodom, hogy a rajongók úgy érzik majd magukat, hogy tényleg ők a Pókember.”

A Spider-Man szeptember 7-én érkezik, PlayStation 4-exkluzívként.

Forrás: GameInformer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu