Call Of Duty: Black Ops IIII: feláldozza a kampányt a divatért?

Ha ez igaz, a Treyarch és az Activision komoly változást adhat elő…

A Polygon arról ír a forrásaira hivatkozva, hogy az idén soros Treyarch, akiktől az utóbbi években a Call of Duty: Black Ops szériát láthattuk, kihagyhatja az egyjátékos kampányt, hogy a multiplayerre és a Zombiesra koncentráljon. Ilyet már láthattunk… három éve, amikor a PS3-as és X360-as Black Ops III-ból egyszerűen kihagyták azt.

Állítólag tervezték a kampányt, de mivel nem tudták volna befejezni időben azt, úgy döntöttek, hogy elhagyják azt. (Ez viszont már az Activision sara, mert évente adnak ki három fejlesztővel rotációban egy Call of Duty-t…) Emiatt tervezheti azt a fejlesztőcsapat, hogy a Zombies ki lesz jobban bővítve kárpótlásul.

Nem véletlen „a divatért” a címben: a CharlieIntel megerősíti a Polygon írását, de hozzáteszi azt is, hogy a Raven Software, akik a Call of Duty: Modern Warfare Remastered mögött álltak, állítólag egy battle royale módon dolgoznak, ami tényleg átvenné a kampány helyét. Tehát: az Activision menne a PlayerUnknown’s Battlegrounds/Fortnite: Battle Royale páros után…?

Az Activision persze nem nyilatkozik, csak annyit mond, hogy május 17-én lesz a Call of Duty: Black Ops IIII leleplezve – a játék amúgy október 12-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu